رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: وهابیها هم به اصل شفاعت اعتقاد دارند اما آن را مخصوص پیامبر اکرم (ص) و روز قیامت میدانند.
برچسب ها : آیتالله مصباح, حب اهل بیت, ضامن شفاعت در آخرت, ,
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: وهابیها هم به اصل شفاعت اعتقاد دارند اما آن را مخصوص پیامبر اکرم (ص) و روز قیامت میدانند.
دبیر کل حزبالله لبنان در سخنرانی جمعه شب خود تاکید کرد، اسرائیل در جنگ آینده باید پیش از حمله به بیروت نگران شهرهای شمالی فلسطین اشغالی باشد و فکر تجاوز به لبنان دیگر برای اسرائیل آسان نیست.
علیرضا سلیمانی: مسئله پذیرش قطعنامه و پایان جنگ به واسطه برخی ملاحظات شاید تا به امروز از نقاط مبهم تاریخ انقلاب به شمار می رود. اما مجموعه ای از اطلاعات و مسائلی که توسط افراد دخیل در تصمیم گیری در این امر مهم طی چند سال اخیر مطرح شده می تواند کمی در روشن کردن صحنه و نقش افراد و گروههای مختلف کمک کند.در این نوشتار سعی بر آن بوده که با نقل تاریخ و مواضع خواص دخیل در این ماجرا، گوشه ای از این حادثه تلخ را بازخوانی کنیم.تاکید می کنم که محتوای این نوشته به معنای مقصر دانستن و یا القای تحمیل گری قطعنامه توسط اشخاص خاصی بر حضرت امام نیست.
امام جمعه موقت تهران ضمن تقدیر از حماسه سیاسی ۲۴ خرداد گفت: کسانی که در سال 88 ادعای تقلب کردند باید از اینکه به روی مردم نگاه کنند خجالت کشیده و پیشانیشان عرق کند؛ تاکنون خیلی با آنها مسامحه شده است.
حجتالاسلام علي كشوري
برگزاري "اولين نشست راهبردي جمهوري اسلامي" با موضوع الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت در دي ماه 1389، با حضور پر بركت امام خامنهاي مد ظله العالي و آغاز مباحثه ميان ادبيات انقلاب و ادبيات دانشگاه براي تبيين ويژگي هاي الگوي اداره ي جامعه اسلامي، نقطه عطفي در تكامل حضور ادبيات انقلاب در موضوع برنامه (1) محسوب مي شود.
شاید اگر شرایط مصر به یک سال گذشته برگردد اخوانی های کم تجربه، رویه دیگری در برابر آمریکا و برخی کشورهای عربی منطقه اتخاذ می کردند.
حدود چهار سال از آخرین باری که اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان خطیب نماز جمعه در دانشگاه تهران حاضر شد و پشت تریبون رفت میگذرد؛ نماز جمعهای که اغراق نیست اگر بگوییم برای نخستین بار، شان تریبون نماز جمعه توسط خود سخنران حفظ نشد و خطیب جمعه نتوانست امانتدار خوبی برای این امانت گرانبها باشد و با سخنان خود، کاری کرد که 26 تیر آخرین حضور دوران حیات هاشمی در تریبون نماز جمعه باشد.
وحید یامینپور در گفتگویی نسبتا طولانی به تحلیل نتایج انتخابات و رفتار برخی کنشگران سیاسی پس از اعلام نتایج پرداخته است.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر اعضای هیات دولت معیار مناسبی برای بررسی امتیازات و ویژگی های دولت محمود احمدی نژاد ایجاد کرد و نشان داد رویکرد و تحلیل های برخی سیاسیون و جریانات سیاسی وابسته به آنها تا چه میزان با نگاه معتدل و واقع بینانه رهبر معظم انقلاب به عملکرد دولت نهم و دهم فاصله دارد. چه آنکه برخی سیاسیون و رسانه های خبری وابسته به آنها در ماه های اخیر تنها با پررنگ کردن نقاط ضعف دولت و نادیده گرفتن نقاط قوت تصویر غیرواقعی از دولت محمود احمدی نژاد ارائه دادند.
نماینده مردم تهران ضمن انتقاد از برخی اظهارات رئیسجمهور منتخب در مجلس، آن را سیاهنمایی خواند و به روحانی توصیه کرد دولت جدید را بر مبنای واقعیات جامعه قرار دهد نه تحلیلهای غیرواقعی و غرضورزانه.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در دیدار رئیس جمهور و هیأت وزیران، کار و تلاش شبانه روزی و بسیار پرحجم، و برجسته کردن شعارهای انقلاب در عرصههای داخل و خارج را از ویژگیهای تحسین برانگیز دولت خواندند و از زحمات و تلاشهای آقای احمدینژاد و همکاران وی صمیمانه قدردانی کردند.
به مناسبت خداحافظی عباسعلی کدخدایی با شورای نگهبان
در شرایطی که اخبار راهروهای مجلس از اجماع فراکسیون رهروان ولایت(نزدیک به رئیس مجلس) برای عدم رای بهعباسعلی کدخدایی سخنگوی فعلی شورای نگهبان حکایت داشت، او تنها با اختلاف یک رای از عضویت در شورای نگهبان جا ماند و این در حالی بود که کدخدایی حکم مشاورت رئیس مجلس را نیز از سالیان قبل دریافت کرده بود.
مهدی خانعلیزاده
تخم روشنفکری در این مملکت از ابتدا به خطا کاشته شد و جنین ناقص آن هم به طرز فجیعی سقط شد؛ جنینی که نه پدرش مشخص است نه مادرش و هیچ عامل شناسایی هم ندارد. روشنفکری ایرانی زمانی به خطا رفت که شاملوی متنفر از مردم که افتخار میکرد به «شعرها یا خوبند یا مزخرف. اگر مزخرفند که چاپ کردن ندارند، و اگر خوبند، که حیف شعر خوب برای مردم.... پس از مردن، لاشه مرا در گورستان عمومی دفن نکنند. بگذارید دست کم پس از مرگ، آرزوی من، به دور ماندن از مردم وپلیدیهایشان، بر آید. مردمی که از ایشان متنفرم.»، شد نماد روشنفکری و آزاداندیشی. شاید به همین دلیل است که این روزها هر کسی قهوهٔ دارک اسپرسو مینوشد و سیگار مکبث دود میکند و متنها و شعرهای بیسر و ته میخواند یا میسراید، سریعا مفتخر به دریافت لقب روشنفکر میشود؛ یعنی هر چه بیخاصیتتر و افسردهتر، روشنفکرتر.
حجتالاسلام یوسفی
در پی ارائه بحثی توسط رئیس جمهور منتخب محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی در تاریخ 15/4/92 در زمینه اعتدال اقتصادی، به منظور همفکری و همکاری علمی با دولت منتخب یادداشت تحلیلی از طرف جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آقای احمد علی یوسفی رئیس محترم انجمن علمی اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم ارائه شده که تقدیم میگردد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد مبلغی در چهارمین گردهمایی سالانه امت واحده که با حضور طلاب و دانشجویان ایرانی و خارجی برگزار می شود، به نقد و بررسی فعالیت های تقریبی بین شیعیان و اهل سنت در سالهای اخیر پرداخته و ذهنیت های تاریخی طرفین از یکدیگر را مهمترین مانع نزدیکی مسلمانان به یکدیگر دانست.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به امدادهای غیبی گفت: دبیرکل حزبالله بیان میکرد سربازان اسرائیلی گفته بودند ما سپاهیانی سفیدپوش و شمشیر به دست را دیدهایم که به سمت ما میآمدند و حمله میکردند.
نگرانی از تعیین تکلیف و نگاه از بالا به پایین نسبت به دولت یازدهم
پس از انتشار خبر مبنی بر سرکشی اکبر هاشمی رفسنجانی به دولت یازدهم برای بررسی میزان پیشرفت کارها در این دولت! انتشار اظهار نظری از سید محمد خاتمی پیرامون وزیر فرهنگ دولت یازدهم و تعیین تکلیف برای این دولت، نگرانیهایی را نسبت به حفظ استقلال دولت یازدهم و زیر سوال رفتن شان ملت ایران در داشتن دولتی مستقل از جریانات سیاسی و اشخاص متنفذ سیاسی به وجود آورده است.
حضور سعید جلیلی و عدم حضور محمدباقر قالیباف و علی اکبر ولایتی در مراسم تقدیر از غلامعلی حداد عادل، باز هم زخم کهنه ائتلاف سیاسی موسوم به ۱+۲ را باز کرد و مشخص شد که فرجام این ائتلاف سیاسی که به جای جمع شدن حول محور گفتمانی، مبنای جمع شدن را مناسبات قدرت قرار داده و به دنبال مسائلی مانند نظرسنجی و سهمخواهی رفته بود، کماکان محلی برای کسب عبرت است.
دكتر فرزاد جهانبين
علی(ع) در نامه ای که که به اشعث ، فرماندار آذربایجان دارند می فرمایند که حکومت و قدرت نه بسان طعمه ای است که تا فرصت هست باید آن را درید و توشه ای برای خود برداشت بلکه امانتی است که فرد در قبال آن امانت مسئولیتی سترگ بر عهده دارد و فرصتی است برای خدمتگزاری.به نظرم این مدل می تواند مدلی جامع برای تعامل با مسئولیتها و تحلیل موفقیتها و شکستها در ارتباط با اهداف و آرمانها باشد.اینکه رویکرد و راهبرد فرد از پذیرش مسئولیت توشه برداشتن برای خود و تامین آتیه مالی و علمی و جایگاههی خود باشد و یااینکه آن را فرصتی برای برداشتن بارها از روی دوش ملت و نظام و از بین بردن مشکلات و ایجاد بسترهای شکوفایی بداند بسیار تعیین کننده است.این دو رویکرد نوع تعامل با اختیارات، امکانات و … در دسترس را تعیین خواهد کرد.فردی با رویکرد اول تمام وجهه همتش آن خواهد بود که چه کند و چه برنامه ریزی صورت دهد و مسائل را چگونه شکل دهد و چه بگوید تا خود بماند و یا اینکه بعد از رفتن جایگاه بالاتر و مناسب تری را در اختیار بگیرد و براین اساس عمده وقت و توان او صرف همین مساله خواهد شد.اما در مقابل فردی با رویکرد دوم، تمام آبرو، وقت و توان و امکاناتش را در اختیار مصالح عمومی قرار خواهد داد و نه دیگران پلی برای عبور او و نردبانی برای بالارفتنش بلکه خود را هزینه مصالح عمومی خواهد کرد و هیچگاه در مورد مصالح نظام و جامعه معامله نخواهد کرد.
کپیبرداری محض از غرب مشکل دانشگاههای ایران
دولت یازدهم تا کمتر از یک ماه دیگر، حکم تنفیذ خود را از رهبر انقلاب خواهد گرفت و به طور رسمی سکان هدایت قوه اجراییه را به دست میگیرد و پس از آن باید افراد پیشنهادی خود برای کابینه و هیات دولت را به منظور گرفتن رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی کند؛ کابینهای که باید تراز خاصی از مدیران را رعایت کند.
دکتر محمد سلیمانی
سلام علیکم، مستحضرید که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متولی تولید علم و دانش، تولید و گسترش پژوهش، و تولید و تأمین فناوریهای مورد لزوم کشور است. از طرفی دیگر دانشگاههای کشور محل علم، فرهنگ و سیاست هستند، که عدم تعادل در هر کدام باعث خسارت و عقب افتادگی میشود.